283 produse
The North Face geaca sport din puf Belleview culoarea roz Dama

The North Face geaca sport din puf Belleview culoarea roz Dama

1389.9 lei
Livrare gratuită
Detalii
The North Face geaca sport din puf Belleview culoarea roz The North Face Femei Îmbrăcăminte > Geci > Tehnice - Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate.
- Modelul este confecționat dintr-o țesătură cu țesătură de in, care garantează o durabilitate ridicată.
- Impregnarea durabilă a materialului DWR (PFC-free Durable Water Repellency) fără PFC asigură rezistența la apă și nu conține substanțe chimice perfluorinate (PFC). Utilizarea acestei metode previne absorbția apei de material, făcând ca apa să se condenseze la suprafață și să se scurgă de ea. Această impregnare este netoxică și ecologică.
- Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează proprietățile în contact cu apa, ceea ce permite un confort sporit de utilizare datorită pragului de rezistență la apă mai scăzut, dar nu garantează impermeabilitatea completă.
- Modelul este izolat parțial cu umplutură naturală și parțial sintetică.
- Umplutura naturala din puf si pene folosita in acest model este extrem de usoara si garanteaza un nivel excelent de izolare impotriva frigului. Aerul cald generat de corp este reținut de puf, se încălzește instantaneu și este stocat în spații goale timp îndelungat, menținând confortul termic optim.
- Elasticitate la un nivel jos 600 cuin.
- Umplutura cu puf si pene in proportie 80/20.
- Puful conținut de acest produs este certificat de R.D.S (Responsible Down Standard), care garantează că suferința păsărilor este minimizată în procesul de producție. În plus, fiecare etapă de achiziție și livrare a pufului este strict controlată de un organism de certificare independent.
- Izolația sintetică Heatseeker™ Eco parțial reciclată oferă o izolare excelentă împotriva frigului, fără a crește semnificativ greutatea produsului.
- Greutate de umplere: 120 g/m2.
- Maneca raglan, datorita constructiei sale, ofera o mai mare libertate de miscare.
- Două buzunare de mână cu fermoar.
- Are inchidere cu fermoar si guler ridicat cu barbie.
- O glugă montată, încorporată, care oferă protecție împotriva intemperiilor.
- Greutate material: 201 g/m2.
- Latimea la subrat: 45 cm.
- Lungimea manecii (masurata de la gluga): 75 cm.
- Lungimea: 60 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: S.
283 produse