282 produse
Marmot geaca sport Echo Featherless culoarea negru Dama

Marmot geaca sport Echo Featherless culoarea negru Dama

1169.9 lei
Livrare gratuită
Detalii
Marmot geaca sport Echo Featherless culoarea negru Marmot Femei Îmbrăcăminte > Geci > Tehnice - Modelul este realizat din material care folosește fibre ECONYL® reciclate și este complet reciclabil. Utilizarea unei țesături simple crește rezistența materialului la abraziune și alte deteriorări mecanice.
- Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează proprietățile în contact cu apa, ceea ce permite un confort sporit de utilizare datorită pragului de rezistență la apă mai scăzut, dar nu garantează impermeabilitatea completă.
- Proprietățile hidrofuge ale materialului oferă protecție împotriva ploii în timpul activităților în aer liber.
- Izolația sintetică fără pene 3M™ Thinsulate™, parțial reciclată, utilizată în acest model este o alternativă excelentă la puful natural, oferind un nivel similar de izolare. Spre deosebire de puf natural, această izolație te încălzește chiar și atunci când se udă și are, în plus, proprietăți hipoalergenice, făcându-l sigur pentru cei care suferă de alergii. Lavabila la masina si uscarea rapida a umpluturii mareste functionalitatea intregului produs.
- Greutate de umplere: 140 g.
- Două buzunare de mână cu fermoar.
- Închidere cu fermoar pe toată lungimea cu clapă interioară rezistentă la vânt.
- Gulerul ridicat oferă protecție suplimentară împotriva frigului.
- Marginea inferioară este finisată cu șnururi cu opritoare, care, datorită posibilității de reglare a circumferinței de jos a jachetei, măresc izolația de frig.
- Greutatea produsului: 437 g.
- Lungimea manecii. 66 cm.
- Lungimea: 58 cm.
- Latimea la subrat: 46 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: S.
282 produse