284 produse
Jack Wolfskin jacheta de exterior Feldberg 3in1 culoarea roz Dama

Jack Wolfskin jacheta de exterior Feldberg 3in1 culoarea roz Dama

1489.9 lei
Livrare gratuită
Acest produs nu mai este disponibil.
Detalii
Jack Wolfskin jacheta de exterior Feldberg 3in1 culoarea roz Jack Wolfskin Femei Îmbrăcăminte > Geci > Tehnice - Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate.
- Modelul este marcat cu Butonul Verde (Grüner Knopf) acordat textilelor produse într-o manieră durabilă care îndeplinesc cerințele aplicabile pentru protecția oamenilor și a mediului în procesul de producție.
- Produsul foloseste solutia 3 in 1 SYSTEM, formata dintr-un strat superior si un strat izolator suplimentar - straturile pot fi purtate impreuna sau ca doua modele separate. Stratul exterior este realizat dintr-un material cu tehnologie TEXAPORE, care este impermeabil si rezistent la vant, oferind astfel o protectie excelenta impotriva elementelor. Stratul inferior este realizat dintr-un material moale TEXASHIELD care protejează împotriva vântului rece, iar utilizarea izolației suplimentare sub formă de umplutură sintetică asigură confort termic.
- Umplutura TEXATHERM CORE, realizata din fibre reciclate, are proprietati termice care inlocuiesc perfect puful natural. În plus, această izolație asigură o respirabilitate ridicată, se usucă rapid și extrem de ușor de întreținut.
- Utilizarea fermoarelor impermeabile la model oferă o protecție mai mare împotriva umezelii.
- Buzunare pentru mâini cu fermoar și un buzunar suplimentar la piept cu fermoar.
- Marginile inferioare ale mânecilor sunt reglabile cu Velcro.
- Închidere cu fermoar pe toată lungimea cu clapă interioară rezistentă la vânt.
- Gulerul ridicat oferă protecție suplimentară împotriva frigului.
- Gluga reglabilă cu șnur oferă un plus de căldură și acoperire atunci când aveți nevoie de ea.
- Marginea inferioară este finisată cu șnururi cu opritoare, care, datorită posibilității de reglare a circumferinței de jos a jachetei, măresc izolația de frig.
- Greutatea produsului: 730 g.
- Lungimea manecii (masurata de la gluga): 73 cm.
- Lungimea: 65 cm.
- Latimea la subrat: 48 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: S.
- Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează proprietățile în contact cu apa, ceea ce permite un confort sporit de utilizare datorită pragului de rezistență la apă mai scăzut, dar nu garantează impermeabilitatea completă.
284 produse