1870 produse
Salewa fustă sport Sella TirolWool culoarea bordo, mini, drept burgundia Dama

Salewa fustă sport Sella TirolWool culoarea bordo, mini, drept burgundia Dama

659.9 lei
Livrare gratuită
Acest produs nu mai este disponibil.
Detalii
Salewa fustă sport Sella TirolWool culoarea bordo, mini, drept Salewa Femei Îmbrăcăminte > Fuste - Model certificat Bluesign® Standard. Un produs cu acest marcaj este sigur pentru consumator, iar productia lui este realizata din materiale din surse responsabile si cu un impact minim asupra mediului.
- Modelul provine din linia de produse Salewa Commited, care sunt fabricate într-un proces de producție responsabil care minimizează impactul negativ asupra mediului.
- Materialul DURASTRETCH al acestui model este respirabil, foarte rezistent la abraziune și rupere și elastic. Structura sa internă permite umezelii să se îndepărteze rapid de suprafața pielii, datorită căreia îmbrăcămintea confecționată din ea este funcțională și funcționează bine în diferite condiții meteorologice.
- Finisajul hidrofug al țesăturii, care nu conține PFC, este non-toxic, ecologic și rezistent la apă.
- Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează proprietățile în contact cu apa, ceea ce permite un confort sporit de utilizare datorită pragului de rezistență la apă mai scăzut, dar nu garantează impermeabilitatea completă.
- Un produs cu umplutură TirolWool® Responsive, care este o combinație funcțională de lână obținută etic din oaie de munte și fibre de poliester îmbogățite cu minerale termoactive. Lâna oferă căldură și izolație împotriva frigului, inclusiv în caz de umezeală. Pe de altă parte, fibrele inovatoare de poliester reciclat măresc proprietățile naturale ale lânii, permițându-i să se mențină caldă și mai mult timp.
- Greutate de umplere: 60 g/m2.
- O bandă elastică în talie previne alunecarea în timpul mișcării.
- Închidere cu fermoar în lateral pentru a pune și a dezlipi ușor.
- Greutate material: 188 g/m2.
- Greutatea produsului: 210 g.
- Latimea in talie: 39 cm.
- Lungimea: 40 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: S.
1870 produse