512 produse
Salomon pantofi XA PRO 3D V9 culoarea bej Barbati

Salomon pantofi XA PRO 3D V9 culoarea bej Barbati

769.9 lei
Livrare gratuită
Acest produs nu mai este disponibil.
Detalii
Salomon pantofi XA PRO 3D V9 culoarea bej Salomon Bărbaţi Încălțăminte > Outdoor - Partea superioară este realizată dintr-o combinație de material textil respirabil și material sintetic.
- Limba din material plasă oferă o ventilație suplimentară.
- Sistemul de șireturi Quicklace ™ permite pantofilor să fie șireți rapid, ușor și în siguranță, astfel încât șireturile nu se vor desface sau slăbi în timpul activității.
- Căptușeala moale din material textil previne iritația și asigură un confort ridicat la purtare.
- Un branț ușor, special profilat, cu sistemul Ortholite® Eco este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează la picior, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Materialul spumos din care este fabricat este parțial reciclat și oferă o respirabilitate optimă și, de asemenea, are proprietăți antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor și a mirosurilor neplăcute.
- Situat în talpa exterioară, cadrul Advanced Chassis ™ oferă piciorului sprijin lateral, mobilitate și flexibilitate optime și un nivel ridicat de aderență la sol.
- Talpa exterioară All Terrain Contagrip® este extrem de durabilă și garantează o tracțiune ridicată pe suprafețe umede, uscate, dure și noroioase.
- Înălțimea căderii: 11 mm.
- Greutatea produsului: 323 g.
- Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: 40 2/3.
512 produse