510 produse
Merrell pantofi MQM 3 Mid GTX barbati, culoarea negru, izolare usoara

Merrell pantofi MQM 3 Mid GTX barbati, culoarea negru, izolare usoara

959.9 lei
Livrare gratuită
Detalii
Merrell pantofi MQM 3 Mid GTX barbati, culoarea negru, izolare usoara Merrell Bărbaţi Încălțăminte > Outdoor - Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate.
- Membrana GORE-TEX® utilizată în acest model oferă un nivel ridicat de rezistență la apă și protecție împotriva vântului. În plus, tehnologia este respirabilă, ceea ce previne supraîncălzirea.
- Partea superioară este realizată dintr-o combinație de material textil respirabil și material sintetic.
- Inserția de întărire pe vârful pantofului protejează suplimentar degetele de la picioare.
- Un sistem de șireturi modelat pe pantofi de cățărare, în care șireturile ajung până la degete, permite o potrivire perfectă a încălțămintei pe picior.
- Căptușeală din plasă reciclată ușoară, respirabilă.
- Căptușeala cu tehnologia probiotică Cleansport NXT® vă ajută să vă mențineți proaspăt și previne mirosurile neplăcute.
- Sistemul de amortizare Air Cushion din călcâi absoarbe șocurile și îmbunătățește stabilitatea în timpul mișcării.
- Structura de amortizare Super Rebound Compound (SRC) este realizată din spumă EVA îmbunătățită, cu elasticitate și durabilitate crescute. Datorită utilizării acestui material, pantoful este mai receptiv și își păstrează proprietățile de amortizare ridicate pentru mai mult timp.
- Încorporată între talpa intermediară și talpa exterioară, Rock Plate, întărește și mai mult și îmbunătățește confortul în timpul activității pe teren accidentat.
- Talpa Vibram® TC5 + realizată dintr-un compus tehnic de cauciuc cu performanțe excelente. O banda de rulare special canelată, cu urechi ovale în zone strategice, maximizează tracțiunea atât pe suprafețele uscate, cât și pe cele umede. Cu toate acestea, formula sa care nu pătează crește funcționalitatea.
- Înălțimea căderii: 6 mm,
- Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,5 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: 42.
510 produse