510 produse
adidas TERREX pantofi Swift R3 GTX barbati, culoarea violet

adidas TERREX pantofi Swift R3 GTX barbati, culoarea violet

859.9 lei
Livrare gratuită
Detalii
adidas TERREX pantofi Swift R3 GTX barbati, culoarea violet adidas TERREX Bărbaţi Încălțăminte > Outdoor - Produsul provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, care sunt realizate din materiale reciclate.
- Partea superioară este realizată dintr-o combinație de material textil respirabil și material sintetic.
- Membrana GORE-TEX® utilizată în acest model oferă un nivel ridicat de rezistență la apă și protecție împotriva vântului. În plus, tehnologia este respirabilă, ceea ce previne supraîncălzirea.
- Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează proprietățile în contact cu apa, ceea ce permite un confort sporit de utilizare datorită pragului de rezistență la apă mai scăzut, dar nu garantează impermeabilitatea completă.
- Sireturile plate elimina punctele de presiune de pe arcada piciorului, asigurand o potrivire buna si confort la purtare.
- Branțul confortabil din spumă oferă o amortizare suplimentară și un confort ridicat de utilizare.
- Talpa intermediară este realizată din spumă EVA ușoară, elastică, din plastic, oferind o amortizare optimă în timpul activității.
- Soluția Pro-Moderator din talpa intermediară întărește partea laterală a piciorului și minimizează rotația excesivă a acestuia în interior și, de asemenea, garantează un control mai bun al mișcării.
- Talpa exterioară este realizată din cauciuc Continental™ extrem de durabil, care datorită proprietăților sale oferă o aderență excelentă atât pe suprafețele umede, cât și pe cele uscate. Banda sa de rulare special canelată crește și mai mult stabilitatea și tracțiunea pe diferite suprafețe.
- Înălțimea căderii: 10 mm.
- Inaltimea tocului: 836 g.
- Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: 41 1/3.
510 produse