197 produse
Bridgedale sosete Ultra Light T2 Coolmax Performance gri Barbati

Bridgedale sosete Ultra Light T2 Coolmax Performance gri Barbati

119.9 lei
Acest produs nu mai este disponibil.
Detalii
Bridgedale sosete Ultra Light T2 Coolmax Performance Bridgedale Bărbaţi Îmbrăcăminte > Şosete > Șosete tehnice - Fibrele COOLMAX® extrem de eficiente conținute în material transportă eficient umiditatea generată în timpul activității și, în același timp, oferă o respirabilitate excelentă.
- Amestecul de fibre elastice LYCRA® garantează o potrivire perfectă pe picior și mărește confortul de utilizare, chiar și în cazul unei activități prelungite.
- Construcția specială ThermoFit face ca șosetele să își păstreze forma inițială după fiecare spălare, menținând o potrivire perfectă la picior pe toată durata de viață a produsului.
- Construcția șosetei Performance Fit oferă o potrivire de susținere de la picior până la gambe.
- Sistemul de management al umidității elimină eficient umezeala de pe suprafața pielii, ceea ce ajută la menținerea uscată și confortabilă în timpul activității intense și previne hipotermia.
- Sistemul avansat Shock Zones sub forma unor panouri special captusite mareste confortul si suportul in zonele strategice.
- Tehnologia T2 AntiShock Cushioning oferă un nivel ridicat de amortizare în zonele cele mai predispuse la abraziune și disconfort.
- Panourile din plasă de pe partea superioară a șosetei măresc ventilația și ajută la eliminarea umezelii de pe piele.
- Lățimea optimă în partea din față a șosetei vă permite să mențineți poziția naturală a degetelor de la picioare în timpul activității.
- Partea frontală întărită a șosetei ajută la evitarea deteriorării mecanice în zona degetelor de la picioare.
- Panoul 3D în formă de Y de pe călcâi previne alunecarea șosetei de pe picior fără a crește greutatea produsului.
197 produse