197 produse
Bridgedale ciorapi de schi Midweight + Merino Performance bleumarin Barbati

Bridgedale ciorapi de schi Midweight + Merino Performance bleumarin Barbati

199.9 lei
Acest produs nu mai este disponibil.
Detalii
Bridgedale ciorapi de schi Midweight + Merino Performance Bridgedale Bărbaţi Îmbrăcăminte > Şosete > Șosete tehnice - FusionTech ™ (Fusion Technology) este o combinație unică de fibre atent selectate și o construcție inovatoare din tricot. Un amestec de fire naturale prietenoase cu pielea și fire sintetice de înaltă performanță asigură o potrivire perfectă pe picior și un confort ridicat la purtare, indiferent de condițiile meteorologice.
- Modelul este confectionat din tricot Merino Performance, care combina fibre de lana merinos antibacteriene si fibre sintetice elastice. Acest amestec extrem de durabil de fire asigură o potrivire perfectă pe picior și ajută la evacuarea umezelii de pe piele.
- Adaosul de fibre de polipropilenă Endurofil™ mărește proprietățile termice ale materialului, ajutând la reținerea căldurii. Rezistența lor extrem de mare la abraziune face ca materialul să fie durabil și mai puțin susceptibil la deteriorări mecanice.
- Amestecul fibrelor LYCRA® SPORT garantează o flexibilitate extrem de ridicată a materialului, datorită căruia se potrivește perfect piciorului. În plus, aceste fibre ajută la menținerea formei inițiale a șosetelor, chiar și după spălări repetate.
- Căptușeala moale din zona întregului șosete mărește confortul la purtare și asigură o izolare maximă de frig, ajutând la menținerea confortului termic în condiții de vreme geroasă.
- Sistemul de management al umidității elimină eficient umezeala de pe suprafața pielii, ceea ce ajută la menținerea uscată și confortabilă în timpul activității intense și previne hipotermia.
- Performance Fit oferă o potrivire strânsă și de susținere de la picior până la gambe.
- Construcția specială ThermoFit face ca șosetele să își păstreze forma inițială după fiecare spălare, menținând o potrivire perfectă la picior pe toată durata de viață a produsului.
- Cusăturile plate în zona degetelor de la picioare protejează pielea de frecare și iritare și, în același timp, nu măresc greutatea produsului.
- Sistemul avansat Shock Zones sub forma unor panouri special captusite mareste confortul si suportul in zonele strategice.
- Panoul 3D în formă de Y de pe călcâi previne alunecarea șosetei de pe picior fără a crește greutatea produsului.
197 produse