78 produse
Marmot pantaloni de exterior PreCip Eco culoarea negru Barbati

Marmot pantaloni de exterior PreCip Eco culoarea negru Barbati

559.9 lei
Livrare gratuită
Acest produs nu mai este disponibil.
Detalii
Marmot pantaloni de exterior PreCip Eco culoarea negru Marmot Bărbaţi Îmbrăcăminte > Pantaloni > Tehnici - Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate.
- Model certificat Bluesign® Standard. Un produs cu acest marcaj este sigur pentru consumator, iar productia lui este realizata din materiale din surse responsabile si cu un impact minim asupra mediului.
- Membrana NanoPro™ extrem de subțire, impermeabilă, utilizează tehnologia modernă de laminare bazată pe structura porilor microscopici. Datorită aranjamentului lor foarte dens și utilizării unei cantități minime de adeziv pentru a conecta membrana și țesătura, produsul este foarte respirabil și, în același timp, vă permite să rămâneți uscat în timpul activității în condiții meteorologice nefavorabile.
- Impregnarea durabilă a materialului DWR (PFC-free Durable Water Repellency) fără PFC asigură rezistența la apă și nu conține substanțe chimice perfluorinate (PFC). Utilizarea acestei metode previne absorbția apei de material, făcând ca apa să se condenseze la suprafață și să se scurgă de ea. Această impregnare este netoxică și ecologică.
- Toate cusăturile sunt lipite, astfel încât etanșează perfect și împiedică pătrunderea vântului și a umezelii.
- Două buzunare de mână cu fermoar.
- Există un buzunar cu fermoar pe spate pentru depozitarea în siguranță a obiectelor mici.
- O bandă elastică în talie și o ajustare suplimentară a lățimii interioare cu șnur, care previne alunecarea în timpul mișcării.
- Fermoarele din partea inferioară a picioarelor îl fac ușor de pus și scos.
- Greutatea produsului: 235 g.
- Latimea in talie: 40 cm.
- Latimea in solduri: 53 cm.
- Inaltimea taliei: 29 cm.
- Latimea in partea de jos: 23 cm.
- Latimea piciorului: 29 cm.
- Lungimea: 108 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: M.
78 produse