254 produse
Burton pantaloni funcționali Lightweight X culoarea albastru marin bleumarin Barbati

Burton pantaloni funcționali Lightweight X culoarea albastru marin bleumarin Barbati

319.9 lei
Livrare gratuită
Detalii
Burton pantaloni funcționali Lightweight X culoarea albastru marin Burton Bărbaţi Îmbrăcăminte > Lenjerie tehnică - Model certificat Bluesign® Standard. Un produs cu acest marcaj este sigur pentru consumator, iar productia lui este realizata din materiale din surse responsabile si cu un impact minim asupra mediului.
- Modelul este confectionat din material DRYRIDE Ultrawick Midweight 200, care este respirabil si extrem de confortabil, datorita indepartarii rapide a umezelii de pe suprafata pielii. În plus, conține un filtru UPF 50+ care protejează împotriva razelor ultraviolete, iar finisajul Stink-Proof, datorită proprietăților sale antibacteriene, previne formarea mirosurilor neplăcute.
- Utilizarea soluției de întindere în 4 direcții oferă materialului flexibilitate și întindere în patru direcții, ceea ce crește semnificativ confortul de utilizare și nu restricționează mișcarea.
- Finisajul antibacterian al materialului reduce dezvoltarea bacteriilor nedorite care apar pe piele, ceea ce previne formarea mirosurilor neplăcute.
- Model de strat de bază, servind ca prim strat de îmbrăcăminte.
- O bandă elastică în talie previne alunecarea în timpul mișcării.
- Cusăturile plate protejează pielea împotriva abraziunilor și iritațiilor și asigură un nivel ridicat de confort în timpul utilizării.
- Latimea in talie: 40 cm.
- Inaltimea taliei: 32 cm.
- Lungimea piciorului. 97 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: M.
254 produse