298 produse
Marmot geaca sport din puf Guides culoarea portocaliu Barbati

Marmot geaca sport din puf Guides culoarea portocaliu Barbati

1549.9 lei
Livrare gratuită
Detalii
Marmot geaca sport din puf Guides culoarea portocaliu Marmot Bărbaţi Îmbrăcăminte > Geci > Tehnice - Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate.
- Model certificat Bluesign® Standard. Un produs cu acest marcaj este sigur pentru consumator, iar productia lui este realizata din materiale din surse responsabile si cu un impact minim asupra mediului.
- Modelul este confecționat dintr-o țesătură ripstop întărită, rezistentă la deteriorări mecanice.
- Finisajul hidrofug al țesăturii, care nu conține PFC, este non-toxic, ecologic și rezistent la apă.
- Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează proprietățile în contact cu apa, ceea ce permite un confort sporit de utilizare datorită pragului de rezistență la apă mai scăzut, dar nu garantează impermeabilitatea completă.
- Un model cu izolație realizată parțial din puf natural reciclat și parțial din fibre de capoc biodegradabile, vegane, adică fibre de origine vegetală.
- Umplutura naturală din puf și pene folosită este extrem de ușoară și garantează un nivel excelent de izolare împotriva frigului. Aerul cald produs de corp este reținut de puf, se încălzește rapid și este stocat în spații goale timp îndelungat, menținând c
- Elasticitate la un nivel jos 700 cuin.
- Fibrele de capoc folosite izolează perfect împotriva frigului, sunt antibacteriene, hipoalergenice, nu absorb umezeala și se usucă rapid. În plus, arborii de capoc sunt cultivați în zone nepotrivite agriculturii, fără utilizarea de substanțe chimice și pe
- Buzunare pentru mâini cu fermoar și un buzunar suplimentar la piept cu fermoar.
- Are inchidere cu fermoar si guler ridicat.
- Gluga reglabilă cu șnur mărește protecția împotriva vântului și a ploii.
- Marginile inferioare ale mânecilor sunt reglabile cu Velcro.
- Marginea inferioară este finisată cu șnururi cu opritoare, care, datorită posibilității de reglare a circumferinței de jos a jachetei, măresc izolația de frig.
- Greutatea produsului: 688 g.
- Latimea la subrat: 57 cm.
- Latimea in umeri: 45 cm.
- Lungimea manecii. 68 cm.
- Lungimea: 70 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: M.
298 produse